PACHETE ECONOMICE SPECIALE - REDUCERI PÂNĂ LA SFÂRȘITUL LUNII

PAMPERS ADULȚI MĂRIMEA M – Medium (30 bucati)

Pret bax pampers adulti la comanda de 6 bax-uri :  53,00 lei
Pret bax pampers adulti la comanda de 5 bax-uri :  53,90 lei
Pret bax pampers adulti la comanda de 4 bax-uri :  54,75 lei
Pret bax pampers adulti la comanda de 3 bax-uri :  56,00 lei
Pret bax pampers adulti la comanda de 2 bax-uri :  56,50 lei
Pret bax pampers adulti la comanda de doar 1 bax: 57,00 lei

ECONOMISESTI 1,00 LEI la 2 baxuri pampers adulti
ECONOMISESTI 3,00 LEI la 3 baxuri pampers adulti
ECONOMISESTI 9,00 LEI la 4 baxuri pampers adulti
ECONOMISESTI 15,50 LEI la 5 baxuri pampers adulti
ECONOMISESTI 24,00 LEI la 6 baxuri pampers adulti

Livram oriunde in tara in 2-3 zile

PAMPERS ADULȚI MĂRIMEA L – Large (30 bucati)

Pret bax pampers adulti la comanda de 6 bax-uri :  63,00 lei
Pret bax pampers adulti la comanda de 5 bax-uri :  63,90 lei 
Pret bax pampers adulti la comanda de 4 bax-uri :  64,75 lei 
Pret bax pampers adulti la comanda de 3 bax-uri :  66,00 lei
Pret bax pampers adulti la comanda de 2 bax-uri :  66,50 lei
Pret bax pampers  adulti la comanda de doar 1 bax: 67,00 lei

ECONOMISESTI   1,00 LEI la 2 baxuri pampers adulti
ECONOMISESTI   3,00 LEI la 3 baxuri pampers adulti
ECONOMISESTI   9,00 LEI la 4 baxuri pampers adulti
ECONOMISESTI 15,50 LEI la 5 baxuri pampers adulti
ECONOMISESTI 24,00 LEI la 6 baxuri pampers adulti

Livram oriunde in tara in 2-3 zile

PAMPERS ADULȚI MĂRIMEA XL – Extra Large (30 bucati)

Pret bax pampers adulti la comanda de 6 bax-uri :  72,00 lei
Pret bax pampers  adulti la comanda de 5 bax-uri :  73,90 lei
Pret bax pampers adulti la comanda de 4 bax-uri :  74,75 lei
Pret bax pampers adulti la comanda de 3 bax-uri :  76,00 lei
Pret bax pampers adulti la comanda de 2 bax-uri :  76,50 lei
Pret bax pampers adulti la comanda de doar 1 bax: 77,00 lei

ECONOMISESTI   1,00 LEI la 2 baxuri pampers adulti
ECONOMISESTI   3,00 LEI la 3 baxuri pampers adulti
ECONOMISESTI   9,00 LEI la 4 baxuri pampers adulti
ECONOMISESTI 15,50 LEI la 5 baxuri pampers adulti
ECONOMISESTI 30,00 LEI la 6 baxuri pampers adulti

Livram oriunde in tara in 2-3 zile

ALEZE ABSORBANTE/ PĂTURICI ABSORBANTE (20 bucati)

Pret bax paturici absorbante la comanda de 6 bax-uri :   35,00 lei
Pret bax paturici absorbante  la comanda de 5 bax-uri :  36,00 lei
Pret bax paturici absorbante  la comanda de 4 bax-uri :  37,75 lei
Pret bax paturici absorbante la comanda de 3 bax-uri :   38,00 lei
Pret bax paturici absorbante la comanda de 2 bax-uri :   39,50 lei
Pret bax paturici absorbante la comanda de doar 1 bax:  40,00 lei

ECONOMISESTI  1,00 LEI la 2 baxuri scutece adulti
ECONOMISESTI  6,00 LEI la 3 baxuri scutece adulti
ECONOMISESTI  9,00 LEI la 4 baxuri scutece adulti
ECONOMISESTI 20,00 LEI la 5 baxuri scutece adulti
ECONOMISESTI 30,00 LEI la 6 baxuri scutece adulti

Livram oriunde in tara in 2-3 zile

Pampers adulti
– informatii utile – 

Clientii nostri folosesc pampers adulti, cum mai sunt denumite aceste produse, atunci cand se confrunta cu incontinenta urinara medie, incontinenta urinara severa, dizabilitati locomotorii, recuperari post operatorii sau care au suferit un atac cerebral si sunt imobilizati la pat.

Folosesc pampers adulti atat persoanele active, cat si cele imobilizate, aceste produse fiind create special pentru a fi purtate de catre un individ a carui marime este mai mare decat cea a unui bebelus sau copil. Trebuie sa stim ca un pampers pentru adulti reprezinta un produs igienic, de unica folosinta, care contribuie la imbunatatirea calitatii vietii adultilor care se confrunta cu probleme medicale sau care se simt mai in siguranta prin folosirea unui pampers pentru adulti.

In situatii medicale in care capacitatea de deplasare a persoanei este redusa, avem nevoie sa folosim pampers adulti, acestea fiind extrem de utile. Cazurile cand utilizam pampers pentru adulti pot fi cele de incontinenta urinara, imobilizare la pat din cauza unor probleme medicale, dementa, diaree, etc. In cazul gravidutelor care devin mamici, recomandam de asemenea utilizarea acestor pampers adulti ieftine, fiind utile pentru igiena corporala imediat dupa iesirea din sala de nasteri dar si in recuperare la salon sau acasa. Le puteti folosi si ca pampers adulti pentru noapte si sunt scutece unisex: pampers adulti barbati si pampers adulti femei deopotriva.

Atunci cand vrem sa achizitionam pampers adulti, trebuie sa luam in considerare faptul ca este foarte importanta alegerea unei marimi potrivite pentru noi sau pentru persoana careia ii acordam ingrijire la domiciliu sau in cadrul unui camin de batrani.

Pentru evitarea situatiilor neplacute in care sa ne confruntam cu scurgeri, trebuie sa alegem un pampers adulti care sa indeplineasca o serie de aspecte de interes:

 • Suprafata de bumbac: suprafetele interioare si exterioare moi ale unui pampers adulti asigura confort si previne eruptiile cutanate, aceasta fiind una dintre problemele acuzate de o parte dintre clientii nostri atunci cand au folosit pampers fabricate din alt material
 • Standard de sanatate ridicat: in toate etapele procesului de fabricare a acestor pampers pentru adulti trebuie sa fie produse in conformitate cu normele de sanatate, fara sa fie atinse cu mainile si au fost testate dermatologic, asigurand astfel un grad ridicat de calitate
 • Potrivire perfecta pentru corp: pampers adulti absorbante, care va lua forma corpului dupa structura sa anatomica, ofera confort excelent prin intermediul structurii sale confortabile. Nu se va observa sub haine casual. Datorita structurii sale speciale, pampersul nu va fosni si nu va atrage atentia. Acesta trebuie sa poate fi utilizat în conditii de siguranta nu numai de catre pacientii aflati la pat, dar si de catre pacientii carora mobilitatea le este permisa
 • Super absorbire lichide: trebuie sa detina o zona „extra absorbanta”, daca este un pampers incontinenta adulti creat cu o tehnologie avansata, astfel incat lichidul merge la stratul de jos, fara a iesi. Se raspandeste uniform si nu depaseste zona scutecului. Astfel, contactul cu lichidul si pielea este impiedicat. Chiar si in timpul unor miscari care aplica presiune pe un pampers adulti, cum ar fi mersul pe jos si pozitia asezat, lichidul trebuie sa fie impiedicat sa ajunga la suprafata
 • Indicator de umiditate si bariere contra scurgerilor: aceste pampers pentru adulti ieftine au un indicator de umiditate care indica timpul de schimbare a pampersului. Schimbarea acestuia se face in functie de indicator
 • Prindere eficienta si reprindere fara probleme: atunci cand folosim pampers adulti absorbante, este bine sa ne asiguram ca acesta este unul de calitate care sa permita reprinderea usoara si eficienta a benzilor chiar daca, din neatentie, nu am reusit de prima data sa pozitionam corect scutecul pentru a asigura confortul necesar

Alegerea unui pampers pentru adulti poate deveni dificila, avand in vedere ca pe piata din Romania deja exista o serie de marci, unele mai cunoscute, altele care s-au lansat in piata in ultimii ani, marci care pana nu sunt testate, nu ne putem convinge de calitatea acelor produse.

Totodata, in multe domenii s-a ajuns la concluzia ca jucatorii noi din piata sunt mult mai indreptati spre calitate si oferirea unor produse si servicii superioare la un raport-calitate corect, astfel ca putem gasi scutece adulti ieftine dar de o calitate excelenta.

Marile brand-uri investesc foarte mult in marketing si promovare, precum si in impulsionarea colaboratorilor proprii pentru a face cunoscut produsul si pentru a acoperi un numar cat mai mare de potentiali clienti, fapt care atrage de la sine costuri suplimentare, atunci cand vrem sa achizitionam scutece adulti din supermarket-uri precum Kaufland, Auchan, Carrefour, Selgros, Lidl unde producatorul trebuie sa asigure costul de prezenta pe raft, de stocare in depozit si de acordare a unor comisioane din vanzari distribuitorilor.

Acelasi lucru se intampla si atunci cand producatorii de pampers adulti colaboreaza cu farmaciile, care pentru a supravietui ca afaceri, trebuie sa includa un adaos comercial, acesta fiind stabilit de fiecare farmacie in parte. Chiar daca putem gasi scutece adulti la Farmacia Tei de exemplu mai ieftine, chiar si acestia trebuie sa-si acopere costurile de operare, mai ales ca este o afacere in continua dezvoltare.

Prin urmare, iti recomandam sa alegi un producator pampers adulti care a patruns pe piata din Romania si ofera clientilor produse cu diverse caracteristici specifice fiecaruia si beneficii, acestea putand fi achizitionate atat din supermarket-uri, cat si din farmacii sau magazine zonale.

Atunci cand insa locuim intr-o zona in care marile supermarket-uri nu s-au dezvoltat inca, suntem nevoiti sa cautam alternative pentru a achizitiona pampers adulti de calitate, dar in acelasi timp ieftine. Variantele locale, din zona in care locuim, nu sunt intotdeauna o solutie optima, intrucat la pretul de productie, distribuitorii locali trebuie sa adauge comision, transport, utilitati, pierderi (produse expirate), salarii, etc. toate acestea rezultand intr-un pret mult mai ridicat.

O solutie optima este sa identificati un depozit pampers adulti care sa va poata livra in timp util si la un pret avantajos acest tip de produs. Avantajul consta, pe langa pret si in faptul ca lucrati direct cu producatorii sau reprezentantii acestora in Romania si cu o echipa al carei unic scop il reprezinta satisfactia clientului.

Totodata atunci cand lucrati direct cu un producator pampers adulti sau cu un depozit pampers adulti, puteti colabora si sub forma de abonament lunar pentru furnizarea de pampers adulti intr-o maniera organizata, care sa usureze procesul de comanda, livrare, sa nu ajungi in situatia in care mai ai scutece adulti doar pentru 1 zi iar din momentul efectuarii comenzii pana ajunge la tine sa fie necesare 2 sau 3 zile.

Prin urmare, prin solicitarea activarii unui abonament lunar, te asiguri ca ti se livreaza la data stabilita de comun acord cu furnizorul de scutece adulti produsele si scapi de batai de cap si situatii neplacute in care trebuie sa gasesti solutii temporare pana cand acestea ajung la tine din momentul in care ti-ai dat seama ca vei avea nevoie sa comanzi din nou si pana cand sunt livrate de catre curier.

Cum alegem marimea potrivita a unui pampers de adulti?

Pentru a alege corect un scutece de adulti, trebuie sa luam in considerare categoriile de marime in functie de circumferinta taliei pacientului, respectiv:

 • pampers adulti ieftine marimea M pentru talie cuprinsa intre 85 – 125 cm, care asigura o absorbtie de pana la 1400 ml, respectiv 6 picaturi daca ne referim la standarul European;
 • pampers adulti ieftine marimea L pentru talie cuprinsa intre 100 – 150 cm, care asigura o absorbtie de pana la 2150 ml, respectiv 7 picaturi conform standardului European
 • pampers adulti ieftine marimea XL pentru talie cuprinsa intre 120 – 170 cm, care asigura o absorbtie de pana la 2550 ml, respectiv 8 picaturi daca tinem cont de standardul European pentru acest tip de produs
Aceste marimi se pot regasi in piata sub diverse denumiri suplimentare pentru o identificare mai usoara, prin urmare va facem cunoscut mai jos corespondentul:
scutece adulti medium
scutece adulti large
scutece adulti extra large

Cum aplicam corect un pampers pentru adulti?

Metoda de aplicarea pampers adulti este prezentata de cele mai multe ori pe pachetul produsului pentru a avea la indemana constant o schita usor de urmat. Se recomanda ca pacientul sa fie mutat pe o parte pentru pozitionarea pampersului sub acesta, revenirea pe pozitie pentru aranjarea in partea lombara si ulterior, aripioarele laterale se lipesc prin miscari similare, mutand pacientul putin intr-o parte pentru prinderea intr-o parte si repetand pentru partea cealalta.

Cand trebuie sa schimbam un pampers adulti?

Pampersul se schimba de regula in functie de necesitatile persoanei in cauza si a gravitatii incontinentei. De regula acestea se schimba la 4-8 ore sau in situatia in care apare incontinenta fecala care urgenteaza schimbarea si ingrijirea adultului, dar exista si necesitatea schimbarii uneori mai dese si rapide in functie de tratamentul urmat, volumul de lichide consumat si problemele de sanatate cu care se confrunta.

Se recomanda ca un pampers pentru adulti sa fie schimbat la cel mult 12 ore pentru a evita aparitia mirosurilor neplacute si generarea unor probleme de sanatate pentru pacient datorita bacteriilor aparute in procesul de descompunere a lichidului si materiilor absorbite de scutec.

In functie de starea de sanatate a pacientului si nevoile fiziologice ale acestuia, vei folosi intre 4 si 6 pampers zilnic, pentru a asigura o igiena corecta si pentru a te asigura ca nu apar probleme suplimentare de sanatate datorita neglijarii acestui aspect.

Pampers adulti vs scutece adulti, care este diferenta?

Pampers-ul pentru adulti reprezinta acelasi lucru ca scutecul pentru adulti. Cele doua denumiri sunt folosite simultan de catre persoanele care folosesc sau cauta scutece pentru adulti ieftine, in functie de preferinta sau termenul pe care l-au intalnit cel mai des in dialog.

Cum aleg un pampers pentru adulti din gama variata existenta pe piata?

Recomandam sa alegeti un pampers adulti care ofera cel mai mare grad de igiena pentru persoana pe care o ingrijiti. Astfel, verificati gradul de absorbtie al pampersului pentru a va asigura ca are o capacitate suficienta pentru ca pacientul sa treaca cu bine peste noapte, sa fie realizat dintr-un material care sa nu cauzeze iritatii sau frictiuni la nivelul pielii, sa provina de la un producator pampers adulti cunoscut in piata locala sau internationala si bineinteles, sa ofere cel mai bun raport calitate-pret.

Cum comand pampers adulti ?

In cadrul magazinului nostru puteti comanda scutece adulti ieftine direct in magazinul nostru online sau la telefon:

0720.736.516

Pampers adulti preturi

Preturile pe care le practicam sunt mult mai avantajoase decat multe dintre ofertele de pe piata din Romania, intrucat lucram direct cu producatorii marcilor pe care le comercializam. Incercam sa mentinem totodata preturile de transport cat mai mici astfel incat oferta noastra sa fie avantajoasa.

DACA ESTI MULȚUMIT DE SCUTECELE NOASTRE PENTRU ADULTI, LASA-NE O RECENZIE IN PAGINA DE PRODUS SAU PE FACEBOOK

Este important pentru noi sa stim ca esti multumit(a) si ca am putut participa activ in procesul de ingrijire a persoanei dragi tie, de care ai grija in acest moment. Daca esti multumit(a) de produs, te rugam sa revii in pagina si sa lasi o recenzie pozitiva, astfel incat sa putem ajuta si mai multe persoane sa obtina acces la pampers pentru adulti ieftine si de calitate superioara.

Multumim si dorim sanatate maxima persoanei pentru care vei comanda astazi produsul nostru!

Meniu Principal

Organizam concursuri periodic !
Completeaza adresa de email si afla imediat ce organizam concursul nostru lunar pe pagina de Facebook.
  VREAU SA PARTICIP