Scutece adulti ieftine – furnizor camine de batrani in toata tara

scutece adulti camine batrani

Bun venit in magazinul nostru de scutece adulti,

Echipa noastra va pune la dispozitie, direct din depozit scutece adulti din Bucuresti, scutece adulti ieftine, de o calitate deosebita, marca PERLA, ideale pentru camine de batrani din toata tara. Daca detineti un camin de batrani sau un azil de batrani, ne-ar face o deosebita placere sa colaboram impreuna si sa devenim principalul distribuitor de scutece adulti pentru dvs.

Clientii din toata tara apreciaza scutecele noastre, feedback-ul este unul extrem de bun, inclusiv din partea unor camine de batrani cu care colaboram in acest moment. Livram direct din depozitul nostru din Bucuresti, prin personal propriu sau prin firma de curierat, in functie de cantitatile comandate.

Va invitam sa descarcati oferta noastra de scutece adulti, aleze absorbante si alte produse si servicii dedicate activitatitii unui camin de batrani si de asemenea, sa ne comunicati daca sunteti in cautarea unor alte produse, intrucat va putem oferi sprijin cu oferte avantajoase pentru mai multe produse destinate tipului dvs. de activitate.

DESCARCA OFERTA SCUTECE ADULTI

Pentru detalii si comenzi, putetit apela: 0730.151.127 sau 0720.736.516
Va multumim si va dorim o zi minunata,

Cu drag,
Echipa www.scutece-batrani.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meniu Principal

Organizam concursuri periodic !
Completeaza adresa de email si afla imediat ce organizam concursul nostru lunar pe pagina de Facebook.
    VREAU SA PARTICIP