Pampers adulti : solutia confortabila si sigura pentru incontinenta

scutece adulti Perla incontinenta urinara

Pampers adulti Perla: o solutie confortabila si sigura pentru cei care sufera de incontinenta. Aceste pampers adulti marca Perla sunt create cu un sistem de prindere performant, care permite o fixare facila si eficienta a benzilor chiar daca, din neatentie, nu au fost pozitionate corect la inceput. Acest sistem de prindere de calitate previne ruperea scutecului in cazul in care banda este prinsa, desprinsa si prinsa din nou.

In plus, acestea sunt pampers adulti fabricate din materiale fine de calitate, precum bumbacul, care asigura confort si previne iritatiile si escarele, probleme comune in cazul utilizarii altor tipuri de pampers adulti. Acestea au si 6% mai mult material absorbant comparativ cu alte produse, astfel ca nu mai trebuie sa te trezesti peste noapte pentru a schimba scutecul.

Pampers adulti cu zona „extra absorbanta” si o margine pentru preventia scurgerilor, permitand o absorbtie superioara a lichidului. Aceasta tehnologie avansata permite lichidului sa mearga la stratul de jos fara a iesi, impiedicand astfel contactul direct cu pielea si reducand riscul de iritatii.

De asemenea, modelul acesta de pampers adulti detine un indicator de umiditate care indica cand este timpul de schimbare a acestora, facilitand ingrijirea si reduce grija de a verifica mereu starea scutecului.

In toate etapele procesului de fabricare, aceste pampers adulti sunt produse in conformitate cu normele de sanatate, fara sa fie atinse cu mainile si au fost testate dermatologic, asigurand astfel protectie si confort pentru cei care le folosesc.

Pampers adulti Perla : o solutie eficienta si confortabila pentru persoanele care au probleme cu incontinenta.

ALEGE DIN MAGAZIN CATEGORIA CARE CORESPUNDE MARIMII DORITE DE PAMPERS ADULTI
SI COMANDA CHIAR ASTAZI, NU VEI REGRETA!

APASA AICI SI MERGI CATRE PRODUSE

SAU 

pampers adulti

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu-ti lasi cosul abandonat chiar asa nu? :)

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Meniu Principal