scutece adulti Perla incontinenta urinara

Pampers adulti barbati – calitate și confort maxim

Pampers adulti barbati sunt o solutie ideala pentru cei care au nevoie de mai mult confort si siguranta. Aceste scutece pentru adulti au fost fabricate cu atentie la calitate si confort, conform celor transmise de catre clientii nostri. In toate etapele procesului de fabricare, aceste scutece sunt produse in conformitate cu normele de sanatate, fara sa fie atinse cu mainile si au fost testate dermatologic, asigurand astfel un grad ridicat de calitate.

Punem suflet în ceea ce facem, iar acest lucru este apreciat de către clienți, intrând de multe ori în contact telefonic pentru plasarea comenzilor, doar pentru a discuta cu colegele noastre.

Potrivirea perfecta pentru corp este un avantaj important al acestor pampers-uri adulti barbati. Scutecele absorbante iau forma corpului dupa structura sa anatomica, ofera confort excelent prin intermediul structurii sale confortabile. Nu se va observa sub haine casual. Datorita structurii sale speciale, pampersul nu va fosni si nu va atrage atentia. Acesta poate fi utilizat în conditii de siguranta nu numai de catre pacientii aflati la pat, dar si de catre pacientii carora mobilitatea le este permisa

Sistemul de prindere performant al acestor pampers adulti barbati permite reprinderea usoara si eficienta a benzilor chiar daca, din neatentie, nu am reusit de prima data sa pozitionam corect scutecul pentru a asigura confortul necesar. Scutecul nu se rupe dacă prindeti, desfaceti și reprindeti banda cu arici, lucru foarte apreciat de catre clientii nostri fideli.

In plus acesti pampers adulti barbati au si 6% mai mult material absorbant comparativ cu alte produse. Astfel, clienții nu mai trebuie să se trezească peste noapte să schimbe scutecul, până dimineața, spre deosebire de experiențele cu alte produse. Super absorbția este datorată zonei „extra absorbante” și marginea pentru preventia scurgerilor, lichidul fiind absorbit eficient. Scutecele au o zona „extra absorbanta”, fiind un tip de scutece incontinenta creat cu o tehnologie avansată, care permite lichidului sa mearga la stratul de jos, fara a iesi;

ALEGE DIN MAGAZIN CATEGORIA CARE CORESPUNDE MARIMII DORITE DE PAMPERS ADULTI BARBATI
SI COMANDA CHIAR ASTAZI, NU VEI REGRETA!

APASA AICI SI MERGI CATRE PRODUSE

SAU 

Pampers adulti barbati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu-ti lasi cosul abandonat chiar asa nu? :)

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Coșul tău de cumparaturi

Nu aveți produse în coș.