Pampers adulti XL – scutece absorbante si confortabile

scutece adulti Perla incontinenta urinara

Pampers adulti XL sunt o solutie ideala pentru cei care au nevoie de mai mult confort si siguranta. Aceste scutece absorbante sunt fabricate pentru a limita aparitia escarelor si iritatiilor, conform celor transmise de catre clientii nostri. In toate etapele procesului de fabricare, aceste scutece pentru adulti sunt produse in conformitate cu normele de sanatate, fara sa fie atinse cu mainile si au fost testate dermatologic, asigurand astfel un grad ridicat de calitate.

Pampers adulti XL au o potrivire perfecta pentru corp, acestea iau forma corpului dupa structura sa anatomica, oferind confort excelent prin intermediul structurii sale confortabile. Nu se va observa sub haine casual. Datorita structurii sale speciale, pampersul nu va fosni si nu va atrage atentia. Acesta poate fi utilizat in conditii de siguranta nu numai de catre pacientii aflati la pat, dar si de catre pacientii carora mobilitatea le este permisa.

Punem suflet in ceea ce facem, iar acest lucru este apreciat de catre clienti, intrand de multe ori in contact telefonic pentru plasarea comenzilor, doar pentru a discuta cu colegele noastre. In plus, aceste scutece adulti au un sistem de prindere performant, care permite reprinderea usoara si eficienta a benzilor chiar daca, din neatentie, nu am reusit de prima data sa pozitionam corect scutecul pentru a asigura confortul necesar. Nu se rupe scutecul daca prindeti, desfaceti si reprindeti banda cu arici, lucru foarte apreciat de catre clientii nostri fideli.

Aceste scutece adulti XL au 6% mai mult material absorbant comparativ cu alte produse, ceea ce face ca sa nu mai trebuiască să se trezească peste noapte să schimbe scutecul, până dimineța, spre deosebire de experiențele cu alte produse. Super absorbția este datorată zonei „extra absorbante” si marginea pentru preventia scurgerilor, lichidul fiind absorbit eficient.

Scutecele au o zona „extra absorbanta”, fiind un tip de scutece incontinenta creat cu o tehnologie avansată, care permite lichidului sa mearga la stratul de jos, fara a iesi; se raspandeste uniform si nu depaseste zona scutecului. Astfel, contactul cu lichidul si pielea este impiedicat.

ALEGE DIN MAGAZIN CATEGORIA CARE CORESPUNDE MARIMII DORITE DE PAMPERS ADULTI XL
SI COMANDA CHIAR ASTAZI, NU VEI REGRETA!

APASA AICI SI MERGI CATRE PRODUSE

SAU 

Pampers adulti XL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu-ti lasi cosul abandonat chiar asa nu? :)

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Meniu Principal