Pampers adulti ieftini de calitate superioara

scutece adulti Perla incontinenta urinara

Pampers adulti ieftini : sunt una dintre cele mai bune optiuni pentru cei care au nevoie de mai mult confort si siguranta. Aceste scutece absorbante sunt fabricate in conformitate cu normele de sanatate, fara sa fie atinse cu mainile si au fost testate dermatologic, asigurand astfel un grad ridicat de calitate si limitand aparitia escarelor si iritatiilor.

Pampers-ul are o potrivire perfecta pentru corp, care iau forma corpului dupa structura sa anatomica, oferind confort excelent prin intermediul structurii sale confortabile. Nu se va observa sub haine casual. Datorita structurii sale speciale, pampers-ul nu va fosni si nu va atrage atentia. Acesta poate fi utilizat în conditii de siguranta nu numai de catre pacientii aflati la pat, dar si de catre pacientii carora mobilitatea le este permisa.

Punem suflet în ceea ce facem, iar acest lucru este apreciat de către clienți, intrând de multe ori în contact telefonic pentru plasarea comenzilor, doar pentru a discuta cu colegele noastre. In plus, scutecele adulti absorbante au un sistem de prindere performant, care permite reprinderea usoara si eficienta a benzilor chiar daca, din neatentie, nu am reusit de prima data sa pozitionam corect scutecul pentru a asigura confortul necesar. Scutecele nu se rupe dacă prindeti, desfaceti și reprindeti banda cu arici, lucru foarte apreciat de catre clientii nostri fideli.

Pampers adulti ieftini – fabricati din materiale fine de calitate, respectiv bumbac. Suprafetele interioare si exterioare moi asigura confort si previne eruptiile cutanate, aceasta fiind una dintre problemele acuzate de o parte dintre clientii nostri atunci cand au folosit scutece fabricate din alt material.

Aceste scutece au 6% mai mult material absorbant comparativ cu alte produse, ceea ce face ca sa nu mai trebuiască să se trezească peste noapte să schimbe scutecul, până dimineața, spre deosebire de experiențele cu alte produse. Super absorbția este datorată zonei „extra absorbante” și marginea pentru preventia scurgerilor, lichidul fiind absorbit eficient.

ALEGE DIN MAGAZIN CATEGORIA CARE CORESPUNDE MARIMII DORITE DE PAMPERS ADULTI IEFTINI
SI COMANDA CHIAR ASTAZI, NU VEI REGRETA!

APASA AICI SI MERGI CATRE PRODUSE

SAU 

 

pampers adulti ieftini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu-ti lasi cosul abandonat chiar asa nu? :)

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Meniu Principal