Pampers adulti marimi M, L si XL pentru confort si siguranta

scutece adulti Perla incontinenta urinara

Pampers adulti marimi M, L si XL : o alegere perfecta pentru cei care doresc un grad ridicat de confort si siguranta. Aceste scutece absorbante au fost fabricate in conformitate cu normele de sanatate, fara sa fie atinse cu mainile si au fost testate dermatologic, asigurand astfel un grad ridicat de calitate si limitand aparitia escarelor si iritatiilor.

Pampers adulti Perla, cu un design perfect pentru corpul uman, iau forma corpului dupa structura sa anatomica, oferind confort excelent prin intermediul structurii sale confortabile. Nu se va observa sub haine casual. Datorita structurii sale speciale, pampersul nu va fosni si nu va atrage atentia. Acesta poate fi utilizat în conditii de siguranta nu numai de catre pacientii aflati la pat, dar si de catre pacientii carora mobilitatea le este permisa.

Punem suflet în ceea ce facem, iar acest lucru este apreciat de către clienți, intrând de multe ori în contact telefonic pentru plasarea comenzilor, doar pentru a discuta cu colegele noastre. Sistem de prindere performant: pampers-urile adulti absorbante cu sistem de prindere de calitate, care permite reprinderea usoara si eficienta a benzilor chiar daca, din neatentie, nu am reusit de prima data sa pozitionam corect scutecul pentru a asigura confortul necesar; nu se rupe scutecul dacă prindeti, desfaceti și reprindeti banda cu arici, lucru foarte apreciat de catre clientii nostri fideli.

In plus, aceste scutece adulti sunt fabricate din materiale fine de calitate, cum ar fi bumbacul. Suprafetele interioare si exterioare moi asigura confort si previne eruptiile cutanate, aceasta fiind una dintre problemele acuzate de o parte dintre clientii nostri atunci cand au folosit scutece fabricate din alt material.

Aceste scutece adulti au si 6% mai mult material absorbant comparativ cu alte produse, ceea ce face ca sa nu mai trebuiască să se trezească peste noapte să schimbe scutecul, până dimineața, spre deosebire de experiențele cu alte produse. Super absorbția este datorată zonei „extra absorbante” și marginea pentru preventia scurgerilor, lichidul fiind absorbit eficient.

ALEGE DIN MAGAZIN CATEGORIA CARE CORESPUNDE MARIMII DORITE DE PAMPERS ADULTI MARIMI M, L si XL
SI COMANDA CHIAR ASTAZI, NU VEI REGRETA!

APASA AICI SI MERGI CATRE PRODUSE

SAU 

PAMPERS ADULTI MARIMI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu-ti lasi cosul abandonat chiar asa nu? :)

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Meniu Principal