Scutece batrani ieftine cu sistem de prindere performant

scutece adulti Perla incontinenta urinara

Cauti scutece batrani ieftine care sa ofere si performanta si confort?

Scutecele noastre pentru adulti cu sistem de prindere performant sunt o solutie ideala pentru tine sau pentru cei dragi. Aceste scutece absorbante au un sistem de prindere de calitate, care permite reprinderea usoara datorita eficientei benzilor chiar daca, din neatentie, nu am reusit de prima data sa pozitionam corect scutecul pentru a asigura comfortul necesar. Scutecele nu se rupe dacă prindeti, desfaceti și reprindeti banda cu arici, lucru foarte apreciat de catre clientii nostri fideli.

Materialele fine de calitate, cum ar fi bumbacul, sunt utilizate in fabricarea acestor scutece batrani ieftine. Suprafetele interioare si exterioare moi asigura confort si previne eruptiile cutanate, aceasta fiind una dintre problemele acuzate de o parte dintre clientii nostri atunci cand au folosit scutece fabricate din alt material.

Scutecele noastre pentru adulti au si 6% mai mult material absorbant comparativ cu alte produse similare, asigurand astfel ca nu mai trebuie sa va treziti peste noapte pentru a schimba scutecul. Zonele „extra absorbante” si marginea pentru prevenirea scurgerilor asigura o super absorbtie, lichidul fiind absorbit eficient si raspandit uniform, fara a depasi zona scutecului.

In plus, aceste scutece batrani ieftine au un indicator de umiditate pentru a va face viata mai usoara, indicand cand este timpul de schimbare a scutecului si astfel schimbarea acestuia se face in functie de indicator, fiind un element ajutator apreciat de catre ingrijitori.

In toate etapele procesului de fabricare, aceste scutece batrani ieftine sunt produse in conformitate cu normele de sanatate, fara sa fie atinse cu mainile si au fost testate dermatologic, limitand astfel aparitia escarelor si a iritatiilor, conform celor transmise de catre clientii nostri.

ALEGE DIN MAGAZIN CATEGORIA CARE CORESPUNDE MARIMII DORITE DE SCUTECE BATRANI IEFTINE
SI COMANDA CHIAR ASTAZI, NU VEI REGRETA!

APASA AICI SI MERGI CATRE PRODUSE

SAU 

 

Scutece batrani ieftine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu-ti lasi cosul abandonat chiar asa nu? :)

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Meniu Principal