Scutece pentru batrani cu sistem de prindere eficient

scutece adulti Perla incontinenta urinara

Scutece pentru batrani : o solutie esentiala pentru cei care au nevoie de mai mult confort si siguranta. Aceste scutece pentru batrani cu sistem de prindere performant sunt absorbante si au un sistem de prindere de calitate, care permite reprinderea usoara si eficienta a benzilor chiar daca, din neatentie, nu am reusit de prima data sa pozitionam corect scutecul pentru a asigura confortul necesar. Scutecele pentru batrani nu se rupe dacă prindeti, desfaceti și reprindeti banda cu arici, lucru foarte apreciat de catre clientii nostri fideli.

In plus, aceste scutece pentru batrani sunt fabricate din materiale fine de calitate, cum ar fi bumbacul. Suprafetele interioare si exterioare moi asigura confort si previne eruptiile cutanate, aceasta fiind una dintre problemele acuzate de o parte dintre clientii nostri atunci cand au folosit scutece fabricate din alt material.

Aceste scutece pentru batrani au si 6% mai mult material absorbant comparativ cu alte produse, ceea ce face ca sa nu mai trebuiască să se trezească peste noapte să schimbe scutecul, până dimineața, spre deosebire de experiențele cu alte produse. Super absorbția este datorată zonei „extra absorbante” și marginea pentru preventia scurgerilor, lichidul fiind absorbit eficient. Scutecele pentru batrani au o zona „extra absorbanta”, fiind un tip de scutece incontinenta creat cu o tehnologie avansată, care permite lichidului sa mearga la stratul de jos, fara a iesi; se raspandeste uniform si nu depaseste zona scutecului. Astfel, contactul cu lichidul si pielea este impiedicat; chiar si in timpul unor miscari care aplica presiune pe un scutece pentru batrani, cum ar fi mersul pe jos si pozitia asezat, lichidul trebuie sa fie impiedicat sa ajunga la suprafata

In plus, aceste scutece pentru batrani au si un indicator de umiditate pentru ca să nu-ți faci griji să verifici mereu starea scutecului. Indicatorul indica cand este timpul de schimbare a scutecului, iar schimbarea acestuia se face in functie de indicator, fiind un element ajutator apreciat de catre ingrijitori.

ALEGE DIN MAGAZIN CATEGORIA CARE CORESPUNDE MARIMII DORITE DE SCUTECE PENTRU BATRANI
SI COMANDA CHIAR ASTAZI, NU VEI REGRETA!

APASA AICI SI MERGI CATRE PRODUSE

SAU 

 

Scutece pentru batrani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu-ti lasi cosul abandonat chiar asa nu? :)

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Meniu Principal