Scutece Perla Marimea M – Absorbție ridicată și confort maxim

scutece adulti Perla incontinenta urinara

Scutece Perla Marimea M sunt una dintre cele mai bune opțiuni pentru persoanele care au nevoie de mai mult confort și siguranță. Aceste scutece sunt concepute pentru a oferi o absorbție ridicată, astfel încât utilizatorii să nu fie nevoiți să le schimbe prea des. Materialele de calitate utilizate în producție garantează o durabilitate și confort sporit.

Printre avantajele pe care le oferă scutecele Perla Marimea M se numără sistemul de prindere ușor de utilizat. Acest lucru permite o poziționare corectă a scutecului și evită riscul de a se rupe sau de a aluneca. In plus, utilizatorii pot sa repozitioneze banda cu arici oricând doresc , fara a afecta performanta scutecelor.

Un alt avantaj al scutecelor Perla Marimea M este reprezentat de materialele folosite. Acestea sunt moi și previne apariția iritațiilor sau escarelor, aceasta fiind o problema frecventa a altor tipuri de scutece pentru adulti.

Scutece Perla Marimea M au 6% mai mult material absorbant comparativ cu alte produse similare, rezultand in mai putin necesitate de schimbarea lor. Și zona „extra absorbanta” din scutece, asigură o super absorbție și previne scurgerile, lichidul fiind absorbit eficient. Aceasta zona extra absorbanta permite lichidului sa mearga la stratul de jos, fara a iesi, și se raspandeste uniform, evitand contactul cu lichidul și pielea.

Scutece Perla Marimea M au, de asemenea, un indicator de umiditate care indică când este necesară schimbarea acestora, astfel utilizatorii pot sa se bazeze pe acesta și sa evite verificarea frecventa a scutecelor. In plus, producatorii au urmat toate normele de sanatate pentru evita aparitia escarelor sau iritatilor, testand produsele dermatologic.

ALEGE DIN MAGAZIN CATEGORIA CARE CORESPUNDE MARIMII DORITE DE SCUTECE ADULTI
SI COMANDA CHIAR ASTAZI, NU VEI REGRETA!

APASA AICI SI MERGI CATRE PRODUSE

SAU 

Scutece Perla Marimea M

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu-ti lasi cosul abandonat chiar asa nu? :)

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Meniu Principal