Scutece adulti imobilizati la pat – solutia ideala pentru ingrijirea la domiciliu

scutece adulti Perla incontinenta urinara

Scutece adulti imobilizati la pat : sunt o solutie ideala pentru cei care au nevoie de ingrijire la domiciliu, datorita mobilitatii reduse. Aceste scutece sunt special concepute pentru adultii care sunt imobilizati la pat din diferite motive, cum ar fi boala, accident sau varsta inaintata.

Unul dintre avantajele acestor scutece este ca ofera un nivel ridicat de siguranta si confort pentru utilizatori, prin sistemul de prindere eficient si materialele de calitate folosite. Sistemul de prindere permite repozitionarea usoara a scutecului fara a fi nevoie de ajutorul altora, in cazul in care pozitionarea initiala nu a fost corecta. Materialele utilizate in fabricarea scutecelor sunt moi si delicatesa, prevenind iritatii sau escare.

O alta caracteristica importanta a acestor scutece adulti imobilizati la pat este absorbtia crescuta. Zonele de absorbtie suplimentara si marginea scutecului sunt concepute pentru a preveni scurgerile si a oferi o protectie eficienta. Indicatorul de umiditate te va ajuta sa stii cand este momentul sa schimbi scutecul, asigurand un nivel inalt de igiena si sanatate pentru utilizator.

De asemenea, aceste scutece sunt fabricate conform normelor de sanatate, testate dermatologic, asigurand astfel siguranta si confortul necesar pentru utilizatori. In plus, acestea sunt usor de utilizat si se schimba usor, oferind o solutie convenabila pentru ingrijirea la domiciliu.

In concluzie, aceste scutece adulti imobilizati la pat sunt o solutie ideala pentru cei care au nevoie de ingrijire la domiciliu si datorita caracteristicilor lor specifice, cum ar fi sistemul de prindere eficient, materialele delicatesa si absorbtia crescuta, ofera un nivel inalt de siguranta si confort pentru utilizatori. In plus, acestea sunt fabricate conform normelor de sanatate si sunt usor de utilizat, asigurand o solutie convenabila pentru ingrijirea la domiciliu.

ALEGE DIN MAGAZIN CATEGORIA CARE CORESPUNDE MARIMII DORITE DE SCUTECE ADULTI IMOBILIZATI LA PAT
SI COMANDA CHIAR ASTAZI, NU VEI REGRETA!

APASA AICI SI MERGI CATRE PRODUSE

SAU 

Scutece adulti imobilizati la pat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu-ti lasi cosul abandonat chiar asa nu? :)

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Meniu Principal